Oferte locuri de munca top

Lasselsberger estimeaza o crestere de 10% a afacerilor

1476.JPG Lasselsberger Ceramics Romania, compania detinatoare a brandului Cesarom, estimeaza o crestere a afacerilor cu 10% in 2014, pana la suma de 33 de milioane de euro, dupa relocarea la Cluj-Napoca la inceputul anului.
„In 2013 am decis ca intreaga activitate operationala, pe langa cea de productie, sa fie concentrata in cadrul Sanex S.A. Cluj-Napoca, proces finalizat cu succes la inceputul acestui an”, a declarat Sergiu Apolzan, Director de Vanzari si Marketing al Lasselsberger Ceramics Romania.
Potrivit reprezentantilor companiei, noile colectii si cresterea exporturilor pe pietele din Cehia, Slovacia, Ungaria si Bulgaria vor fi principalii factori care vor influenta cresterea cifrei de afaceri.
Pentru 2014 Lasselsberger a planificat investitii care vizeaza modernizarea liniilor de productie si tehnologii noi, optimizarea costurilor, diversificarea sortimentului . Aceste investitii au in vedere si reducerea poluarii mediului si a consumului de energie.
Piata de placi ceramice a inregistrat un declin de 5% in 2013 ajungand la 115 milioane de euro. Pe volum de vanzari s-a inregistrat o scadere de 8%, de la 25 de milioane de mp la 23 de milioane de mp, potrivit comunicatului Lasselsberger.

Sus