Oferte locuri de munca top

Lac de cărămida sau alte produse profesionale pentru decorul casei tale la Decorator Shop găsești

În general, atunci când vrei să achiziționezi un obiect ori să redecorezi o încăpere culoarea este cea care face prima impresie. Aceasta contează mereu și de multe ori le alegi în funcție de preferințe și de cum îți imaginezi că va arăta rezultatul final. Culorile ne dictează viața și pentru a decora un perete, fațada unei case sau a oricărei clădiri ai nevoie de produse profesionale care să ofere randamentul dorit. Alege de la Decorator Shop produse profesionale pentru decorul casei tale!

Magazinul online Decorator Shop îți oferă acces la soluții multiple pentru obiectele sau construcțiile din casa ta. Sunt disponibile produse pentru metal, lemn, beton, piatră, pereți din zidărie sau multisuprafețe. Tot în cadrul magazinului online mai ai la dispoziție adezivi și etanșanți, alături de unelte, accesorii, tapet și articole pentru șlefuirea fără praf. Dacă ești un adevărat expert în acest domeniu, cu siguranță vei găsi și produse care să te ajute în proiectele tale de viitor. Decorator Shop dispune de o mulțime de materiale și soluții ideale pentru finisajele corecte din toate punctele de vedere.

Vopselele și soluțiile de pe site sunt foarte utile pentru schimbarea culorii, pentru reîmprospătarea ei, dar și pentru protejarea obiectelor pe care sunt aplicate. Sunt și cei care au nevoie de lacuri pentru diferite construcții sau materiale, precum lac pentru caramida, piatră sau lemn. Toate acestea pot menține un aspect deosebit materialelor pe care sunt aplicate, dar le și pot proteja de razele intense ale soarelui, ploi sau zăpadă. Prin aplicarea lor vei asigura o rezistență îndelungată a obiectului respectiv.

Varietate de produse pentru multiple tipuri de materiale

La Decorator Shop găsești absolut tot ce ai nevoie pentru menținerea culorii, pentru protejarea aspectului său, cât și pentru schimbarea acesteia. În ceea ce privește betonul, site-ul decoratorshop.ro îți prezintă soluții de curățare beton, chit pentru acesta, amorsă, vopsea pentru pardoseală din beton, pentru pereți, cât și lac. De cealaltă parte, pentru lemn ai la dispoziție mai multe produse.

În această categorie ai acces la soluții de curățare a lemnului, chit și adeziv pentru acesta, soluții speciale, grund, protecție biocidă, ulei pentru lemn, soluții pentru lemn tropical, lac, email, biocomponente pentru lemn și multe altele. La categoria de metal ai ocazia de a opta pentru decapanți și soluții tehnice, vopsea email pentru tabla zincată, vopsea email cu efect metalizat, lac incolor, grund anticoroziv, vopsea email termorezistentă și vopsea simplă email.

Obiectele sau construcțiile dure, din piatră, beneficiază și ele de câteva produse profesionale precum soluții de curățare, decapare, impregnant pentru piatră, cât și lac.

Soluții utile pentru pereții interiori și exteriori

Decorator Shop oferă tuturor celor interesați o gamă largă de produse profesionale pentru a finisa complet aspectul pereților interiori și exteriori. Pentru cei interiori sunt disponibile diferite tipuri de tapet și adeziv pentru aceștia, iar de cealaltă parte, pereții din zidărie și cei exteriori le sunt atribuite alte produse.

De le site poți alege soluții de curățare pentru pereți, chit și glet gata preparat, vopsele speciale pentru pereți, lac pentru cărămidă și țiglă, cât și alte produse profesionale.

 

Contact: Str. Mică nr. 13-21, 500053 Brașov

shop@edecorator.ro

 

 

Sus