Oferte locuri de munca top

Kuma si-a mentinut cifra de afaceri in 2013

765.JPG Kuma, producator local de lavoare, blaturi si mobilier pentru bai si bucatarii, si-a mentinut anul trecut cifra de afaceri la 3 milioane de euro, suma similara celei inregistrate in 2012.
De asemenea, 2013 a reprezentat pentru companie anul investitiilor, Kuma alocand aproximativ 400.000 de euro in extinderea si tehnologizarea liniilor de productie.
Conform companiei, peste 40% din cifra de afaceri interna se datoreaza clientilor finali, care investesc in propria locuinta, restul de 60% fiind atribuita sectorului comercial (cladiri de birouri, mall-uri, spitale, hoteluri, pensiuni, etc.). Astfel, pe sectorul rezidential blaturile de bucatarie adaptate in functie de spatiul si forma dorite de client, lavoarele matrimoniale cu doua boluri turnate in acelasi blat, sau lavoarele cu un design deosebit se afla in topul celor mai apreciate produse.
Referitor la preferintele romanilor Camelia Olesen, director executiv al Kuma Romania, a declarat: „Cand vine vorba de amenajare, romanii investesc deopotriva in utilarea bailor, cat si a bucatariilor, quartz-urile in mix cu sticla sau cu perle sidefate in nuante de beige, maron si caramiziu, reprezentand una dintre cele mai atractive combinatii. De asemenea, blaturile de bucatarie din materiale naturale, dure, asa cum este piatra compozit, sunt si ele foarte cautate.”
Potrivit doamnei Olesen in acest an compania Kuma isi va mentine cifra de afaceri.

Sus