Oferte locuri de munca top

Kubota si Volvo CE se inscriu la International Rental Exhibition

488.jpg *ADVERTORIAL
Divizia Volvo de echipamente de constructii si Kubota si-au confirmat prezenta la International Rental Exhibition (IRE – Expozitia Internationala de echipamente de inchiriat) care are loc la centrul expozitional RAI din Amsterdam in perioada 24-26 iunie.
Cele doua companii se numara printre cei mai importanti furnizori pentru piata de echipamente de inchiriat si vor participa la expozitie alaturi de Hiatchi Construction, Machinery Europe (HCME), Wacker Neuson si Thermobile. Si-au mai confirmat prezenta alaturi de ei si Hilti, Kaeser, Terex Compact, Thwaites Dumpers, Yanmar Construction Equipment, Himoinsa, Husqvarna si Towerlight.
Evenimentul IRE, dedicat echipamentelor de inchiriat, se desfasoara in aceeasi locatie si in paralel cu APEX (expozitia pentru platforme autopropulsate). Cele doua evenimente vor atinge noi recoduri in ceea ce priveste suprafata ocupata si numarul de expozanti. La APEX s-au inscris numeroase companii printre care : Terex AWP (Genie), JLG Industries, Manitou, Merlo, Bronto Skylift, Palfinger Platforms, Ruthmann, Skyjack, Dinolift, Multitel Pagliero, MEC si Holland Lift.
Concomitent cu aceste evenimente va avea loc Conventia Anuala a European Rental Association (ERA)(Asociatia Europeana de Inchirieri echipamente) si decernarea premiilor acestei asociatii in cadrul European Rental Awards. La conventie vor participa 350 de delegati, multi dintre ei reprezentanti de varf ai celor mai importante companii europene de inchirieri de echipamente.
Michel Petitjean, secretar general al ERA, a afirmat ca IRE va permite managerilor de achizitii din cadrul companiilor sa descopere produse special concepute pentru a fi inchiriate si sa cunoasca furnizori de toate felurile despre care nici nu auzisera pana atunci.
Vesa Koivula, presedinte al ERA si CEO al Cramo, declara in numarul din ianuarie al International Rental News: „Cele cateva mii de vizitatori ai APEX si IRE vor putea sa viziteze ambele expozitii. Aceasta combinatie- la care se adauga si conventia noastra anuala- este o ocazie unica pentru ca expozantii sa intalneasca profesionisti si cumparatori interesati de achizitionarea si descoperirea de noi echipamente si servicii iar acest lucru e posibil in acelasi loc si in numai trei zile.”

Sus