Oferte locuri de munca top

Knauf Insulation: Un nou produs performant și perspective despre sustenabilitate la final de 2016

naturoll-720x312-1

Knauf Insulation: Un nou produs performant și perspective despre sustenabilitate la final de 2016

Odată cu proaspăt sosita iarnă, spiritul sărbătorilor se strecoară încet, încet în viețile tuturor.Înainte de a-ți ura sărbători fericite, vrem să îți povestim despre ultimele noutăți.

 Tehnologia ECOSE și λ=0,042 W/mK în același produs
Suntem mereu dedicați sloganului nostru “E timpul să economisim energie”. Începând cu anul 2021 toate clădirile care se vor aviza în România trebuie să aibe un consum energetic „aproape de zero”. Așadar Knauf Insulation întâmpină această cerință prin îmbunătățirea portofoliului de produse. Am creat și lansat pe piață noua rolă de vată minerală de sticlă NatuRoll care îmbină avantajele tehnologiei ECOSE cu cele ale unei conductivități termice λ=0,042 W/mK.

 

Tehnologia ECOSE permite fabricarea rolei de vată minerale de sticlă NatuRoll, cu liant fără formaldehidă adăugată, realizat din material organice regenerabile în locul produselor chimice bazate pe petrol.Datorită tehnologiei ECOSE produsul are o culoare maro în mod natural, fărăa daos de coloranţi artificiali sau vopsea și mirosul este neutru.

 

NatuRoll se comercializează în role de 16.08mp, o dimensiune mai mică, mai uşor de manevrat şi cărat. Ambalajul produsului este de asemenea îmbunătățit: mai atrăgător, mai vizibil la raft, cu informaţii bine structurate și uşor de citit.

 

Pentru a vedea aplicațiile și specificațiile tehnice complete ale vatei NatuRoll, te invităm pe site-ul http://www.knaufinsulation.ro/products/vata-minerala-de-sticla-naturoll.

 

Și acum, nu ne mai rămâne decât să îți urăm Sărbători Fericite! Să ne revedem în 2017, mai buni!

 

 

knauf-insulation_logo_500

Sus