Oferte locuri de munca top

Kaufland si Mega Image se extind in Bucurestii Noi

Pe bulevardul Bucurestii Noi din Capitala s-au deschis in ultima saptamana un Kaufland si un Mega Image.
Shop&Go Bucurestii Noi este situat pe B-dul Bucurestii Noi, nr. 53 si are o suprafata de vanzare de aproximativ 86 mp. Mega Image a deschis in luna iulie noua magazine, din care sapte magazine Shop&Go si doua magazine clasice. Mega Image isi extinde in mod constant reteaua. Retailerul a ajuns la 326 de unitati si se axeaza pe proximitatea fata de consumatori.
Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international infiintat in 1867 in Belgia ce opereaza in prezent pe trei continente.
Kaufland inaugureaza in aceasta magazinul din Bucurestii Noi nr. 50B ajungugand la o retea de 94 de magazine. De la inceputul anului s-au mai deschis 4 supermarketuri Kaufland in Oradea, Targu Mures, Arad si Targoviste. Pana la sfarsitul anului retailerul a planificat deschiderea a inca sase magazine in Bucuresti, Slatina, Gherla, Bacau si Vatra Dornei.
Grupul Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.110 magazine in sapte tari, in Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croatia, Bulgaria si Romania.

Sus