Oferte locuri de munca top

KADRA lanseaza panourile separatoare antivirus, o solutie simpla dar inovatoare, care ne va permite sa ne intoarcem la o viata normala in siguranta

La vremuri noi se cer măsuri de protecție noi! Iar Kadra a gândit deja soluții care să ajute la asigurarea distanțării sociale: panourile separatoare antivirus. Decizia de a proiecta aceste sisteme de protecție a pornit chiar de la întrebarea: „cum ne vom desfășura activitatea odată cu ridicarea restricțiilor?”, iar răspunsul a venit în doar câteva zile: „Ne-am pus întrebarea cum ne reluăm activitatea la birou odată cu ridicarea restricțiilor. Așa ne-am gândit să facem separatoare pentru zonele open-space. Au fost mai multe abordări în cadrul firmei, pentru că suntem destul de inventivi, dar până la urma a câștigat pragmatismul. Am avut nevoie de 10 zile, timp în care am ales varianta de produs, am făcut proiectul și execuția câtorva mostre, după care am elaborat o listă de preț”, spune Radu Opris, co-fondator Kadra și Business Development Manager.
Panourile au fost deja implementate în spațiile de birouri de la sediul Tetarom din Cluj al Kadra, testându-se astfel capacitatea de adaptare a angajațiilor la aceste soluții, care chiar dacă impun o oarecare distanțare, păstrează totodată senzația de apropiere. La acest lucru contribuie și faptul că panourile sunt realizate din material transparent, policarbonat. „Am instalat câteva panouri separatoare în birourile proprii, în zona de open-space și în zona de sală de mese și terasă. Acum verificăm live cum se adaptează colegii noștri la noua amenajare interioară. Există și alte soluții consacrate pe piața de birouri, însă ale noastre sunt mai fresh, au marele avantaj că sunt transparente și astfel distanțarea nu este percepută fizic”, explică Radu Opriș
Acum, când tot mai multe întrebări legate de felul în care în viitor se va asigura protecția în spațiile deschise, cum ar fi cafenele, restaurante, terase în aer liber își așteaptă răspunsul, Kadra vine cu soluții concrete, ce pot fi adaptate oricărui gen de spațiu deschis, în incinta clădirilor sau în aer liber. În viitorul apropiat astfel de măsuri vor fi cele care vor face diferența, asigurând reducerea riscului de infectare și îmbolnăvire.
„Cu siguranță aceste panouri pot oferi protecție în spațiile închise”, e de părere directorul de dezvoltare Radu Opriș. „Este, de altfel, reglementat ca în cazul birourilor alăturate să se folosească panouri separatoare. În spațiile deschise se pare că reglementările prevăd reducerea numărului de mese. Probabil că în anumite locuri pot fi aduse rezolvări cu panouri, iar în altele nu. Mai sunt încă lucruri de reglementat. De abia acum ieșim pe piață cu acest produs. Nu am discutat deocamdată cu oficialitățile,

deși cred cu tărie că în spațiile de lucru cu publicul este absolut necesară o protecție crescută. Vom comunica intens și speram să ne contacteze inclusiv autoritățile pentru proiecte personalizate”, mărturisește antreprenorul.
Kadra a fost întotdeauna un model de bune practici, care a venit cu soluții inovatoare și a încercat să îmbine utilitățile serviciilor sale cu nevoile fiecărui client. „Se folosesc și în prezent în multe locații diverse forme separatoare (de la rustic, la modern) cu rol de izolare la vânt, fonică sau estetică/intimitate. Așadar, ceea ce am creat noi poate fi integrat modular, practic în orice fel de incintă/spațiu exterior, păstrând avantajele tradiționale și adaugând protecția suplimentară cauzată de moment”, încheie Radu Opriș.

Kadra Access Engineering este o companie românească cu o vechime de 25 de ani pe piața din România, care oferă soluții complete pentru automatizarea căilor de acces. Compania este deținută de Andreea Strugaru, Monica Sagmar și Radu Opriș.

Sus