Oferte locuri de munca top

JLL a lansat departamentul de terenuri si dezvoltare imobiliara

Compania de consultanta imobiliara Jones Lang LaSalle a inaugurat departamentul de Terenuri si Dezvoltare Imobiliara. Directorul departamentului este Attila Peli, fost director al departamentului de terenuri la Colliers pana in 2009.
Attila are o experienta incontestabila in domeniul consultantei si vanzarilor de terenuri, cu peste sapte ani de rezultate exceptionale, incheind tranzactii de peste sute de milioane de euro.
Attila Peli, Head of Development and Land, declara: „Sunt bucuros sa ma intorc la vechea mea pasiune-brokeraj imobiliar-in cadrul Jones Lang LaSalle, o companie care cred ca are toate ingredientele liderilor: o strategie clara, etica si experti instruiti pentru a aborda in mod corespunzator conditiile de piata actuale si oportunitatile viitoare.”
Departamentul va lucra in stransa colaborare cu departamentul de Capital Markets, furnizand servicii de consultanta integrate (one-stop) pentru proiecte in asteptare, care necesita parteneri pentru dezvoltare sau parteneri de capital.

Sus