Oferte locuri de munca top

Jetrun Energo Eco la Expoconferinta Proiectantilor si Antreprenorilor de Instalatii CONTRACTOR 2014

1055.jpg Peste 200 de antreprenori de instalatii, proiectanti de instalatii si companii din industrie participa pe 7 si 8 aprilie 2014, la Bucuresti, la a doua editie a Expoconferintei Antreprenorilor de Instalatii din Romania.
Adrian Moisa, Director al companiei Jetrun in calitate de speaker va sustine prezentarea cu titlul „Tehnologii HVAC pentru certificarea cladirilor verzi” ce are ca scop informarea in ceea ce priveste noutatile din domeniul instalatiilor HVAC ce pot contribui la obtinerea punctajelor necesare certificarilor pentru cladirile sustenabile.
Jetrun EnergoEco a realizat urmatoarele proiecte: furnizarea http://www.jetrun.ro/43-centrale-tratare-aercentralelor de tratare aer Wolf pentru National Arena Bucuresti, furnizare centrale de tratare aer Wolf pentru Lufkin Industries Ploiesti, furnizarea si montajul centralelor de tratare aer pentru Sky Tower Bucuresti, furnizare instalatie completa ventilatie, racire, incalzire Hermes Business Campus si furnizare si montaj instalati de biogaz si http://www.jetrun.ro/8-cogenerarecogenerare pentru statii de epurare : Giurgiu, Calarasi, Slatina, Rm Valcea, Medgidia, Poarta Alba, etc.
http://www.jetrun.roJetrun EnergoEco este furnizor de solutii complete pentru incalzire, ventilatie si aer conditionat. Jetrun EnergoEco, importator oficial al echipamentelor de incalzire, ventilatie si climatizare produse de Wolf Heiztechnik, si-a asigurat un statut important printre furnizorii de solutii HVAC din Romania, devenind cunoscuta pentru calitatea produselor si serviciilor oferite.
Jetrun EnergoEco colaboreaza si cu alti producatori Europeni sau globali de echipamente si subansamble cum ar fi: Hygromatik Germania – solutii de umidificare, Apen Group Italia – sisteme de incalzire pe gaz, Cabero Germania si Mita Italia – turnuri de racire, Hiref si HiDew (Galletti Italia) – solutii profesionale de climatizare si dezumidificare, Teddington Germania – perdele de aer.”

Sus