Oferte locuri de munca top

Jansen Art’15: Cel mai ingust sistem de profile din otel pentru usi de interior si compartimentari

Partenerul elvețian al Alukönigstahl, compania Jansen AG, principalul producător european de sisteme de profile din oțel pentru fabricarea de uși, ferestre și pereți cortină, și-a dezvoltat în mod continuu gama de produse pentru lărgirea aplicabilități lor, de la construcții industriale la monumente istorice dar și construcții rezidențiale. Una dintre noutățile prezentate la BAU 2019, a fost Jansen Art’15, un sistem de profile neizolate care permite realizarea unui design sofisticat, extinzând astfel sfera creativă a arhitecților ambițioși când vine vorba de designul interior al vilelor, clădirilor comerciale și publice orientate spre design.
Lățimea vizibilă extrem de redusă a Jansen Art’15, permite un design unic, iar oțelul, materialul din care sunt făcute profilele, asigură o durată de viață lungă și stabilitate mecanică bună și pentru elemente de dimensi-uni mari. Prin aceasta, Jansen Art’15 nu numai că extinde domeniul creativ al arhitecților pentru proiecte noi sau de renovăre de clădiri rezidențiale, comerciale și publice, dar răspunde și așteptărilor celor mai exigenți beneficiari privind designul și funcționalitatea unui produs.
Ușile și pereții de compartimentare construite din Jansen Art’15 sunt foarte ușor de integrat în amenajarea încăperilor, pot separa zona de intrare de camera de zi, bucătăria din zona de luat masa sau biroul de acasă de camera de zi, fără a afecta optic spațiul.
Câteva caracteristici: adîncimea profilelor este de 50 mm, iar lățimea vizibilă a profilului pentru vitrine fixe es-te de doar 25 mm. Se pot realiza uși cu unul sau două canaturi până la 2,4 m înălțime.
Jansen Art’15 poate fi prelucrat folosind metode manuale, ceea ce face ca fiecare element să fie unic. Orice element realizat cu Art’15 este dovada valorii adăugate de prelucrător, fapt care ii permite să se distanțeze de obiectele de serie.

Despre Alukönigstahl România
Alukönigstahl este o companie de succes, activă in Europa Centrală și de Sud-Est, care se află la a patra generație în proprietatea familiei König. Munca în echipă și dezvoltarea inovativă a produselor au propulsat Alukönigstahl în poziția de lider de piață. De peste 60 de ani există o alianță cu doi producatori internaționali de sisteme: Schüco, leader mondial al sistemelor din aluminiu și experti in PVC si Jansen, specialist în pro-file din oțel.
Din 1995 a fost inființată și Alukönigstahl Romania, cu sediul central și depozit în Bucuresti. Împreuna cu cei peste 3.000 de parteneri din domeniul investițiilor imobiliare, arhitecturii și construcțiilor metalice, în ultimii 25 de ani Alukönigstahl Romania a realizat peste 5.000 de proiecte si construcții reprezentative, dintre care amintim: Ana Tower, Globalworth Campus, Coresi Business Resort, Sky Tower, Globalworth Tower, UBC Iasi, Cluj si Timisoara.
Pentru mai multe informații,te invităm sa vizitezi site-ul companiei: www.alukoenigstahl.ro și paginile sale de de Facebook , LinkedIn si Instagram.

Credite imagini

Foto „Art’15_Villa_Leonen_ad_Vecht_2“: ©Van Hengstum BV Houten NL

Foto „Art’15_Herenhhuis_Bussum_2“: ©Goor Metaal BV Lunteren NL

Foto „Art’15_Trennwand_Derwent London“: ®Hufton+Crow

Sus