Oferte locuri de munca top

Ioan Rus cere ragaz pentru acomodare

2009.jpg Ioan Rus, cel de-al treilea ministru al transporturilor in functie din ultima jumatate de an, a declarat ca isi va incepe mandatul prin incercarea de a reduce risipa de resurse materiale si umane din minister.
„Cu acest rezultat, probabil ca vom deveni mai competitivi in intreaga activitate a ministerului. Fiind mai competitivi, la un moment dat s-ar putea sa devenim si performanti si sa putem concura cu produsele si serviciile noastre, de-adevaratelea, cu ceea ce se intampla in Europa, ma refer la transporturile feroviare, aeriene, navale si rutiere”, a afirmat domnul Rus.
In opinia sa, este greu de atins performanta in contextul in care trenurile circula, de exemplu, cu 80 km pe ora in Olanda si cu doar 20-30 km pe ora in Romania, tot asa cum este greu de inchipuit o linie de cale ferata de mare viteza de la Cluj-Napoca la Oradea atata vreme cat aceasta linie nu este electrificata.
„Va fi nevoie de putin timp ca sa imi dau seama cu exactitate ce am de facut, eventual mai bine decat pana acum. Este foarte mult de lucru in acest minister. O sa incerc, pas cu pas, sa inteleg care sunt problemele si, impreuna cu colegii mei, sa identificam si care ar fi solutiile in interiorul resurselor materiale si umane pe care le avem azi si in interiorul unei extensii cu resurse europene. O sa vedem in ce masura vom reusi si acolo sa aducem mai multi bani”, a adaugat Ioan Rus.

Sus