Oferte locuri de munca top

Invitatie la fensterbau/frontale 2014 – facilitati pentru vizitatorii specialisti din Romania

InPULSE Partners SRL, reprezentanta in Romania a NurnbergMesse GmbH – organizatorul fensterbau/frontale – si membra a retelei Europene de sprijinire a IMM-urile, Enterprise Europe Network, impreuna cu PPTT – Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta din Romania si ARENA Constructiilor, au deosebita placere sa va invite sa vizitati Targul lider mondial pentru ferestre, usi si fatade, care va avea loc la Nurnberg in 26-29 martie 2014.
Targul prezinta nu numai pe cei 780 de expozanti internationali si cele mai noi produse ale lor, ci te pregateste pentru viitor. Cu programul suport vast puteti sa va improspatati si extindeti cunostintele pe teme precum sustenabilitate, eficienta energetica si siguranta.
Informati-va acum cu privire la expozanti, produse si inovatii pe http://www.frontale.dewww.frontale.de. Tot acolo gasiti si informatii cu privire la programul suport de conferinte, seminarii si workshop-uri.
Vom fi incantati sa va sprijinim in pregatirea vizitei si deplasarii dvs. la Nurnberg cu:
(1) bilete de intrare direct din Romania prin INPULSE.
(2) informatii si oferte pentru transport si cazare
(3) sprijin in identificarea si stabilirea de contacte si intalniri pe perioada targului.
Noutatea acestui an este zona speciala „Vibrant research for vibrant lives”, care in hala 1 prezinta cele mai recente rezultate ale cercetarii si tendintele din domeniu. Din nou, acolo sunt de asemenea „Architect”s Area” si Forum-ul „Arhitectura-Ferestre-Fatade”.
Va rugam sa ne contactati. Date de contact: Peter Wolf, Managing Partner, InPULSE Partners SRL, Tel.:+40721.244.304, Mail: pw@inpulse.ro,

Sus