Oferte locuri de munca top

Invitatie la Expoconferintele GIS si CONTRACTOR

*ADVERTORIAL
Va invitam sa va alaturati primelor evenimente din Romania din acest an dedicate arhitectilor si proiectantilor. Peste 350 de arhitecti si peste 200 de proiectanti de instalatii vor participa la cele doua expoconferinte internationale din aprilie dedicate exclusiv specialistilor: Expoconferinta de Arhitectura de Interior GIS 2014 si Expoconferinta Proiectantilor si Antreprenorilor de Instalatii CONTRACTOR 2014.

Vor prezenta peste 50 de speakeri si invitati speciali din Romania, Marea Britanie, Danemarca, Polonia, Rusia, Austria, Olanda, Elvetia si Germania, arhitecti si proiectanti de instalatii. Vor fi prezentate proiecte de arhitectura si proiecte de instalatii premiate in ultimul an la nivel international, proiecte recent finalizate sau in curs de finalizare, proiecte viitoare, exemple de buna practica din domeniul arhitecturii si din industria instalatiilor.

GIS si CONTRACTOR sunt evenimente create de ABplus Events si fac parte din seria expoconferintelor internationale pentru arhitecti si contractori, alaturi de INGLASS, RIFF si LAUD, organizate in acest an la Bucuresti, Varsovia si Budapesta. Va invitam sa aflati mai multe din http://issuu.com/architecture2014/docs/2014_events_architects_contractorsprezentarea generala a evenimentelor .

Sus