Oferte locuri de munca top

Investitii pentru decongestionarea traficului din Oradea

2098.jpg Primaria Oradea a lansat licitatia pentru atribuirea contractului de lucrari „Descongestionarea traficului rutier si imbunatatirea mobilitatii populatiei pe coridorul transfrontalier de legatura Oradea – Biharkeresztes”.
Valoarea estimata totala a achizitiei este de 53,76 milioane lei fara TVA. Termenul limita de depunere a ofertelor este 12 august 2014.
Investitia consta in realizarea unei artere, ce va deveni magistrala municipala, care face legatura cu drumul national DN1 (Oradea-Cluj). Strazile care vor fi legate la noul drum sunt situate in puncte cheie, prin pozitia pe care o au cauzeaza concentrari excesive de trafic.
Deoarece se estimeaza ca exista posibilitatea aparitiei unor lucrari noi cu caracter repetitiv, similare cu lucrarile ce fac obiectul achizitiei, a fost prevazuta valoarea estimativa de 24,43 milioane lei fara TVA pentru achizitia acestora.
Ofertele care depasesc valoarea maxima estimata vor fi considerate inaceptabile.
Data deschiderii ofertelor este 12 august 2014.
Proiectul se realizeaza din fonduri comunitare prin Programul de Cooperare transfrontaliera Ungaria- Romania 2007-2013. Proiectul se realizeaza din fonduri comunitare prin Programul de Cooperare transfrontaliera Ungaria- Romania 2007-2013.

Sus