Oferte locuri de munca top

Investitii in spatii comerciale record in Germania

Investitiile in spatii comerciale din Germania s-au ridicat la valoarea de 9,9 miliarde euro in primul trimestru din 2014, fiind inregistrata o crestere a cifrei de afaceri de 40% fata de trimestrul I 2013, scrie PropertyEU.info.
Nivelul ridicat al tranzactiilor se datoreaza cresterii activitatii pe piata in ultimul trimestru din 2013, in mod traditional cea mai aglomerata perioada a anului. In trimestrul 4 2014 piata a raportat un volum al investitiilor de 11,4 miliarde euro.
Andreas Wende, COO si director de investitii in cadrul companiei de consultant imobiliara Savills Germany, a declarat: „Parametrii favorabili financiari si economici sunt din ce in ce mai legati de disponibilitatea investitorilor de a-si asuma riscuri , asadar piata de investitii din Germania la momentul de fata nu este cu siguranta limitata la pietele prime.”
Toate sectoarele au inregistrat o crestere a volumelor tranzactionate fata de aceeasi perioada din 2013. Cele mai semnificative cresteri au fost remarcate in sectoarele spatii logistice si industriale (+154% year-on-year), urmate de sectorul de birouri (+64% year-on-year).

Sus