Oferte locuri de munca top

Investitii in Sfantu Gheorghe

Primaria Sfantu Gheorghe, judetul Covasna, a lansat in cursul zilei de ieri doua licitatii pentru lucrari de proiectare si constructii.
Primul contract prevede modernizarea imobilului de pe str. Ciucului, nr. 50. In contract sunt cuprinse lucrarile de modernizare exterioara a corpurilor A, C4, C5 ale imobilului. Totodata corpul A va fi extins, se vor realiza amenajari exterioare si de imprejmuire.
Valoarea estimata a contractului se ridica la suma de 2,26 milioane lei fara TVA. Finantarea va fi asigurata din fonduri bugetare. Data limita pentru depunerea ofertelor este 21 ianuarie 2013.
Al doilea proiect prevede reamenajarea cinematografului ARTA. Lucrarile vizeaza executia, procurarea, montarea echipamentelor tehnologice.
Valoare estimata a lucrarilor se ridica la suma de 5,32 milioane lei fara TVA, finantarea fiind asigurata din fonduri bugetare. Ofertele pot fi depuse pana la data de 22 ianuarie 2014.
Contractele vor fi atribuite printr-o procedura offline de „cerere de oferte” in baza criteriului „pretul cel mai scazut”.

Sus