Oferte locuri de munca top

Investiţii de 1 miliard de lire în infrastructura Londrei

1920px-London_Thames_Sunset_panorama_-_Feb_2008Aproximativ 1 miliard de lire sterline vor fi investite în următorii patru ani pentru dezvoltarea infrastructurii, dezvoltarea urbană şi eficienţa energetică în Capitala Marii Britanii.

Banca Europeană pentru investiţii a aprobat o schemă de finanţare de aproximativ 500 de milioane de lire sterline pentru următorii patru ani, din care prima tranşă în valoare de 89 de milioane ar urma să fie livrată în următoarele săptămâni prin Consiliul Barking şi Dagenham.

“BEI vrea să asigure suportul pentru construcţia şi upgrade-ul locuinţelor, reducerea facturilor la energie pentru consumatori şi clădiri publice şi îmbunătăţirea şcolilor din Capitală.” a declarat vicepreşdintele BEI , Jonathan Taylor, potrivit unui comunicat al băncii.

Investiţia din Barking şi Dagenham va include în primă fază 560 de noi case în centrul Barkingului, începutul unui program extins care include şcoli, măsuri de eficienţă energetică şi construirea de locuri de recreere.

Pentru măsurile de eficienţă energetică Primăria Londrei a instiuit London Green Fund, un fond cu o valoare estimată la 100 de milioane de lire din care vor fi finanţate proiectele de energie verde, cofinanţate din împrumuturi BEI.

În privinţa proiectelor de infrastructură în următorii patru ani este prevăzută extinderea oraşului către est cu infrastructura aferentăt.

Sus