Oferte locuri de munca top

Investitie in retehnologizare pentru o firma de tigla metalica

O firma din Oradea investeste peste 8 milioane de lei in achizitia de utilaje si noi linii de productie pentru tigla metalica, burlane si profile metalice.
Astfel Olimp Impex cauta furnizor pentru patru masini de curatat table, estimate la un pret de 1,3 milioane de lei, doreste sa ahizitioneze o masina de executat jgheaburi, o masina de presat coturi rotunde pentru 2 milioane de lei, o ghilotina pentru table de aproximativ 650.000 de lei.
Obiectul unui alt contract de achizitii sunt motostivuitoare de 7 t, de 9 t, cu furci laterale de 6 t in valoare de aproape un million de lei.
Compania doreste sa investeasca peste 3 milioane de lei pentru instalarea unei linii de indreptat jgheaburi, o linie de executat burlane, o linie de executat profile metalice pentru gipscarton, o linie de executat profile tip armatura PVC si o linie de executat profile.
Durata de furnizare a echipamentelor si a utilajelor este cuprinsa intre 16 si 17 luni. Agentii economici interesati pot depune ofertele de participare pana cel tarziu la sfarsitul lunii iulie intre 18 si 22, potrivit anuntului de achizitie publicat pe site-ul Ministerului Fondurilor Europene.
Proiectul „Extinderea si diversificarea activitatii desfasurate de SC Olimp-Impex SRL” este finantat prin Programul Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice” (POS CCE) 2007-2013, Axa Prioritara 1 – Un sistem inovativ si ecoeficient de productie, Domeniul major de interventie DMI.1.1 – Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata a intreprinderilor, in special a IMM, Operatiunea : a) Sprijin pentru consolidarea si modernizare sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile, A1 – Sprijin financiar cu valoare cuprinsa intre 1.065.000 – 6.375.000 lei acordat pentru investitii pentru intreprinderile mici si mijlocii.
SC Olimp Impex Oradea produce si comercializeaza tigla metalica din tabla si tabla cutata sub marca Olimp Impex , de asemenea mai produce jgheaburi si burlane din tabla galvanizata cu grosime de 0,5 mm cu lungimi cuprinse intre un 1m si 4m precum si accesoriile necesare.

Sus