Oferte locuri de munca top

Intalnire de final de an cu cei mai importanti arhitecti

poze

 

Promovarea concursurilor de proiecte” este tema întâlnirii de final de an cu arhitecţii, întâlnire pe care ARENA Construcţiilor o organizează în mod tradiţional sub forma unui cocktail.

 

Ordinul Arhitecţilor din România este partener al acestui eveniment pe care îl organizăm joi 10 decembrie.
Evenimentul se încadrează în demersul revistei ARENA Construcţiilor de a realiza o platformă de comunicare între arhitecţi şi beneficiarii publici şi privaţi, pentru creşterea calităţii arhitecturale a spaţiilor construite.
Tema evenimentului din acest an „Promovarea concursurilor de proiecte” va fi susţinută prin scurte intervenţii ale celor mai importanţi arhitecţi. De asemenea, prin canalele noastre media vom promova concursurile de proiecte prin publicarea de declaraţii pe această temă de la reprezentanţii beneficiarilor publici şi privaţi.

Participarea la acest eveniment este deschisă arhitecţilor membrii OAR gratuit pe bază de înscriere prealabilă, în limita locurilor disponibile.

 

Detalii suplimentare la tel 0735.010.169, contact@arenaconstruct.ro, Cristina Hălmăgeanu

 

Partener                                                               Partener institutional

kone                                                   sigla OAR-2

 

 

 

 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ARENA CONSTRUCTIILOR

  • Cea mai raspandita revista specializata in constructii ! Peste 60.000 de cititori lunar, cumulat prin suporturile print, on –line si emailing.
  • Cititori de top din domeniu: factori de decizie din  societati cu activitati in constructii si domenii conexe: dezvoltatori, antreprenori de constructii civile si industriale, producatori si prestatori de servicii pentru sectorul constructiilor, specialisti – formatorii de opinie pe piata de constructii. Cititorii interesati de noutatile si tendintele in constructii ocupa functii de top si middle management.
  • Cu  experienta din 1998 in presa de specialitate, ARENA Constructiilor  ofera cititorilor sai – beneficiari, proiectanti, constructori, producatori de materiale de constructii si prestatori de servicii pentru constructii – cele mai importante informatii din sectorul constructiilor si piata imobiliara.

Adresa:  str. Lt col. Paul Ionescu, nr 6A, sector 1, Bucuresti, cod postal 011084. Telefoane: +4021-222.97.67, +4021-222.98.04, Fax: +4021.222.98.04,  +4021.222.97.67, contact@arenaconstruct.ro  www.arenaconstruct.ro

Sus