Oferte locuri de munca top

Institutul de Film din Thailanda este castigatorul Brick Award 2014

1445.jpg Marele premiu al concursului international Wienerberger Brick Award 2014 a fost oferit Institutului de Film din Thailanda.
„In cadrul acestui proiect, caramida nu serveste doar unui scop decorativ, dar este si determinanta pentru intreaga structura a cladirii – un aspect pe care l-am considerat extrem de important.” Wang Shu, membru al juriului si castigator al premiului Pritzker Prize din 2012, descrie castigatorul marelui premiu Wienerberger Brick Award 2014. „Este un proiect simplu, dar foarte frumos – a fost primul care m-a facut sa ma gandesc: Acesta este un proiect magnific”. El lauda Institutul de Film si Animatie Kantana din NakhonPathom, Thailanda, castigator si la categoria Solutii Speciale. La construirea Institutului proiectat de Bangkok Project Studio au fost utilizate peste 600.000 de caramizi produse manual in ultimul sat cu traditie in producerea caramizilor din Thailanda. Lucrarile de constructie au fost executate de someri instruiti in acest scop, ceea ce a conferit proiectului o componenta sociala speciala.
Premiile Wienerberger Brick Award 2014 au fost decernate pe 8 mai in Architekturzentrum Viena. Critici internationali din domeniul arhitecturii si jurnalisti au propus peste 300 de proiecte din 26 de tari, dintre care 50 de proiecte au fost nominalizate pentru Wienerberger Brick Award din acest an, concurs care se organizeaza o data la doi ani, incepand din 2004.

Sus