Oferte locuri de munca top

Inovatii convingatoare: cinci sisteme Schüco au primit premii Red Dot: Product Design Award 2021

Cu un grad ridicat de inovatie, functionalitate excelentă si estetică atrăgătoare, un total de cinci produse Schüco au convins juriul international de experti al competitiei: fereastra acustică AWS 90 AC.SI, sistemele de protectie solară AB ZDS si Integralmaster, pragul zero pentru ferestrele din aluminiu , sistemele de usă din aluminiu si acoperirea de suprafată antimicrobiană Schüco SmartActive au primt primesc renumitul Red Dot: Product Design Award 2021.

Ferestre acustice Schüco

Fereastra acustică Schüco AWS 90 AC.SI (sistem de ferestre din aluminiu, adâncime de constructie de 90 mm, acustică, super izolată) combină izolatia fonică si ventilatia naturală. In pozitia rabataă izolată fonic, aerul exterior primit este directionat prin casete de ventilatie preasamblate instalate in tocul superior al ferestrei. In acest fel, poluarea fonică este semnificativ redusa. Ca urmare, poate fi realizat un efect de izolare fonica de 31 dB simultan cu ventilatie naturala, cu fereastra deschisa. Ferestrele acustice se pot realiza ca ferestre oscilo-batante sau cu doua canaturi batante cu limitator de deschidere cu doua  pozitii.

Prag zero pentru sistemele de ferestre si usi din aluminiu Schüco

Solutiile cu prag zero fără bariere pentru sistemele de ferestre si de usi din aluminiu Schüco oferă tuturor, indiferent de vârstă si situatie, un nivel ridicat de confort datorită accesului facil, continuu, la nivelul podelei din interior spre exterior sau invers. Trecerea fara prag pentru ferestre/usi de balcon si usi indeplineste cerintele standardului DIN 18040 care reglementeaza in Germania accesibilitatea in constructiile comerciale si rezidentiale. Toate elementele mobile: ferestre si usi de balcon Schüco AWS 70.HI, AWS 75.SI + si AWS 90 SI + (constructii cu profile de  70, 75 si 90 mm adâncime), precum si usile din aluminiu AD UP pot fi realizate acum cu prag 0.

Sisteme Schüco de protectie solară

Schüco AB ZDS (aluminiu Blind Zip Design Screen) si sistemele de protectie solară Schüco Integralmaster conving prin performantele legate de eficienta energetică, confort si design. Schüco AB ZDS este un sistem de rulouri textile care este complet integrat in sistemele de fatadă si de ferestre Schüco. Poate fi integrat in fatada din elemente Schüco AF UDC 80 si in sistemele de ferestre din aluminiu Schüco AWS 50, 75 si 90, AWS 90 BS.SI + si AWS 75 PD.SI.

Schüco Integralmaster este un sistem de rulouri interioare care se monteaza in baghetele de vitrare ale ferestrelor din aluminiu Schüco sau in peretele cortina montant-traversa Schüco. Datorită constructiei sale speciale, sistemul combină protectia impotriva orbirii si protectia solară. Este disponibil pentru sistemele de fatadă Schüco FWS 50 si FWS 60, precum si pentru sistemele de ferestre Schüco AWS cu adancime de 70, 75 si 90mm.

 

Suprafete Schüco SmartActive

Acoperirea antimicrobiană SmartActive pentru manere de ferestre si usi glisante, manere de usi si profile Schüco reduce  dezvoltarea si transmisia de germeni precum bacterii, virusi, ciuperci si drojdii. Ca masura complementara pentru dezinfectie, acest lucru este deosebit de important in cladirile publice cu trafic mare de persoane. Microargintul pur metalic (Micro Silver BGTM) utilizat este fără nanoparticole si nu poate pătrunde in pielea umana, deci este foarte sigur.

Informatii suplimentare despre aceste produse gasiti pe alukoenigstahl.com-inow/ro.

În 2020, AluKönigStahl a aniversat un sfert de secol de activitate în România, perioadă în care a devenit un etalon de excelență și creativitate în industria sa.Fiind unic reprezentant în România pentru companiile Schüco International și Jansen AG, în cei 25 de ani de activitate din România, AluKönigStahl a asigurat cele mai eficace soluții tehnice şi a realizat peste 8.000 de proiecte şi construcții reprezentative, precum: U-Center, J8 Offices, Isho Offices, Ana Tower, Globalworth Square, Coresi Business Resort, Sky Tower, Globalworth Tower, UBC Iaşi, Cluj şi Timişoara, Luxuria Residence, Banat Art Living, Isho Living, Nordis Mamaia. Nivelul de expertiză al companiei și atenția pentru eficiența soluțiilor și sistemelor pe care le propune, transformă Alukönigstahl într-un partener de încredere atât pentru investitori, cât și pentru arhitecții care doresc să implementeze soluții inovatoare pentru uși, ferestre sau pereți cortină.

Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitaţi site-ul companiei:  www.alukoenigstahl.ro și paginile sale de FacebookLinkedIn şi Instagram.

Sus