Oferte locuri de munca top

Indiguiri de 20 de milioane de lei in Dolj si Mehedinti

Guvernul a alocat suma de 20 de milioane de lei catre Apele Romane pentru lucrari de indiguire in judetele Dolj si Mehedinti, recent afectate de inundatii, potrivit vicepremierului Liviu Dragnea.
„Colegii de la Apele Romane au stabilit ca in aceasta zona este nevoie de lucrari in valoare de 20 milioane de lei. Aceste lucrari trebuiau facute in anii trecuti, dar din diverse motive nu au realizate. Nu putem sta in continuare asa, sa le dam oamenilor bani pentru materiale de constructii sa-si refaca gospodariile si casele si dupa un an de zile sau doi sa vina apele si sa strice tot ce am reparat”, a declarat Liviu Dragnea, citat de administratie.ro.
Potrivit sursei citate lucrarile vor incepe imediat urmand ca in localitatea Cleanov sa fie refacute 11 poduri si punti pietonale. „Aceste poduri au fost astupate si au actionat ca un dop in momentul in care casetele s-au umplut cu crengi si alte obiecte, iar apa s-a revarsat peste mal. De-a lungul anilor au fost solicitari din partea domnului primar. A depus fise de proiecte pentru programe europene numai ca guvernele trecute le-au refuzat si le-au respins din motive politice”, a mai declarat vicepremierul.
In prezent autoritatile evalueaza necesitatea lucrarilor de indiguire in Mehedinti si Dolj precum si necesarul de materiale de constructii pentru refacerea caselor afectate de inundatii.

Sus