Oferte locuri de munca top

Incep lucrarile la viaductul Mihail Kogalniceanu – Calea Surii Mici

2280.jpg Startul oficial al lucrarilor la viaductul Mihail Kogalniceanu – Calea Surii Mici, municipiul Sibiu, va fi dat la finele acestei saptamani.
Valoarea totala a lucrarilor finantate din fonduri structurale este de 38,38 milioane lei, din care asistenta nerambursabila solicitata este de 37,61 milioane lei.
Contractul de finantare din fonduri structurale pentru construirea a viaductului dintre Calea Surii Mici si strada Mihail Kogalniceanu a fost incheiat in decembrie 2012.
Proiectul prevede realizarea unui pasaj superior peste calea ferata cu o lungime de aproximativ 400 m care va face legatura intre strazile Mihail Kogalniceanu si Calea Surii Mici. Viaductul va avea doua benzi de circulatie, cate una pe sens, cu latimea de 3,5 m.
Pentru accesul pietonilor se vor realiza scari de acces pe partea dreapta (spre gara Turnisor), iar pentru accesul biciclistilor si al persoanelor cu handicap locomotor sunt prevazute rampe. Sub viaduct se vor amenaja un numar de 16 locuri de parcare.
Proiectul prevede de asemenea realizarea lucrarilor necesare in zonele din lateralul rampelor si in intersectii, care vor asigura directiile de circulatie spre strada Mihail Kogalniceanu si strada Magheranului, strada Traian Demetrescu si strada Caramidariei – Calea Surii Mici si accesul riveranilor la proprietatile din zona.
Investitia face parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbana al municipiului Sibiu.

Sus