Oferte locuri de munca top

Incep lucrarile la monumentul de la Niculitel, judetul Tulcea

601.jpg Ordinul de incepere a lucrarilor de reabilitare a monumentului paleocrestin din Niculitel, judetul Tulcea, ar putea fi dat saptamana viitoare.
Proiectul prevede conservarea, consolidarea, reabilitarea, protejarea si crearea infrastructurii conexe pentru Bazilica Paleocrestina cu cripta.
Valoarea estimata a lucrarilor se ridica la suma de 8,2 milioane lei, finantarea fiind asigurata prin Programul Operational Regional.
Pana in prezent in cadrul proiectului au fost demarate procedurile de achizitii pentru achizitionarea: serviciilor de informare si publicitate, lucrarilor de reabilitare si modernizare, serviciilor de asistenta tehnica din partea proiectantului, serviciilor de dirigentie de santier, serviciilor de consultanta in domeniul managementului si serviciilor de audit.
In cadrul unei conferinte privind stadiul lucrarilor Horia Teodorescu, presedintele Consiliului Judetean Tulcea, a declarat:
„Asteptam cu mare interes anul 2015, cand ne vom intalni pentru a vedea finalul proiectului, pentru a afla cum s-a „transformat” acest monument al crestinatatii si ce le putem oferi turistilor care vin pe meleagurile noastre.”
Autoritatile spera ca prin punerea in valoare a monumentului va fi valorificat potentialul turistic local.

Sus