Oferte locuri de munca top

Incep lucrarile la centura Brasovului

2215.jpg Lucrarile la 5 km din varianta a ocolitoare a Brasovului ar trebui sa inceapa in aceasta toamna dupa ce CNADNR a anuntat semnarea contractului pentru investitia de peste 64 de milioane de lei.
Castigatorul licitatiei publice pentru proiectul „Proiectare si executie varianta de ocolire a Municipiului Brasov, Tronson II, DN 11- DN 13” este Asocierea Viarom Construct, Beta Cops si Maxidesign, potrivit comunicatului CNADNR.
Proiectul are o durata de implementare de 39 de luni dintre care sunt alocate proiectarii, 12 luni de lucrari efective si 24 de luni perioada de garantie.
Contractul face parte din proiectul mai mare de construire a variantei ocolitoare a Brasovului impartit in trei loturi. Proiectul beneficiaza de finantare europeana in proportie de 85%, restul sumei fiind suportata din surse bugetare.
Varianta ocolitoare „va contribui la reducerea timpului de tranzit prin Municipiul Brasov, reducerea numarului de accidente grave prin sporirea sigurantei traficului, reducerea impactului asupra mediului prin diminuarea drastica a emisiilor de poluanti in conformitate cu politica de transport aplicata de Uniunea Europeana si imbunatatirea calitatii vietii prin devierea traficului de tranzit in afara orasului”, potrivit sursei citate.

Sus