Oferte locuri de munca top

Incep lucrari la reteaua de apa in Timisoara

Incep lucrarile de reabilitare a sistemului de alimentare cu apa si de canalizare pe Bulevardul General Ion Dragalina din Timisoara, pe tronsonul cuprins intre Bulevardul Regele Carol I si Splaiul Tudor Vladimirescu circulatia fiind restrictionata pentru urmatoarele doua luni.
Lucrarile fac parte din proiectul „Extinderea si modernizarea sistemului de alimentare cu apa si canalizare in judetul Timis” finantat prin Programul Operational Sectorial Mediu. Investitia totala a fost estimata la peste 500 de milioane de euro, bani proveniti din fonduri europene, din fonduri bugetare si prin contributia autoritatii contractante Aquatim SA.
In urma implementarii proiectului vor fi construite sapte statii noi de epurare a apelor uzate, trei statii noi de tratare a apei potabile, vor fi extinse si reabilitate sistemele de canalizare (aproximativ 200 km) si retelele de alimentare cu apa (aproximativ 100 km).
Proiectul se va implementa in Timisoara, Sannicolau Mare, Jimbolia, Deta, Buzias, Gataia, Recas, Faget, Ciacova, Sacalaz, Sanmihaiu Roman si Utvin, crescand gradul de acoperire a sistemului de alimentare cu apa si a canalizarii in Timis

Sus