Oferte locuri de munca top

Incep licitatiile pentru proiectarea pistelor de biciclete din Bucuresti

Procedurile de licitatie pentru realizarea proiectului tehnic si consultanta pentru implementarea unui sistem de transport cu bicicleta in zona centrala a Municipiului Bucuresti vor demare in luna iulie.
Dupa realizarea proiectului tehnic se vor contracta lucrarile de executie.
Proiectul care urmeaza sa se execute este constituit dintr-o retea majora de piste de biciclete, care va fi realizata pe strazi si bulevarde desfasurate pe axele Nord – Sud si Est – Vest ale Municipiului Bucuresti si in interiorul inelului principal de circulatie.
Aceasta retea este constituita dintr-un numar de 61 de artere de circulatie, a caror lungime insumata totalizeaza aproape 100 de km.
Ulterior, proiectul urmeaza sa fie extins in toate zonele Bucurestiului.
In data de 19 aprilie, Guvernul Romaniei a aprobat alocarea sumei de 44, 6 milioane de lei catre Bucuresti, prin Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice, pentru finantarea proiectului.
„Toate noile proiecte de infrastructura derulate de Primaria Municipiului Bucuresti, fie ca sunt obiective noi ori reabilitari si modernizari, se fac cu piste de biciclete. Acestea se realizeaza pe carosabil – daca trama stradala permite trasarea acestora sau pe trotuar”, au precizat reprezentantii Primariei Bucuresti.

Sus