Oferte locuri de munca top

În proiectul Veranda, SIF Moldova este noul partener Prodplast

inside_image_061SIF Moldova va investi în proiectul mall-ului Veranda din zona Obor dezvoltat de Prodplast Imobiliare pe locul fostei fabrici de mase plastice.

Astfel companiile au anunţat încheierea unui acord între filiala SIF Moldova, Real Estate Asset şi Central European Financial Services din partea Prodplast pentru participarea la proiectul de retail Veranda în cadrul firmei de proiect Veranda Obor SRL.

“Acordul stabileşte angajamentele reciproce în ceea ce priveşte deţinerile (directe sau indirecte, după caz) ale CEFS şi REA în cadrul Societăţii , Nord şi Veranda  şi în mod particular cu privire la: numirea membrilor consiliului de administraţie în cadrul Societăţii şi Veranda, politica de dividende, protecţia participaţiilor împotriva diluării, implementarea acordului în Actul constitutiv al Societăţii, precum şi în actele constitutive ale Nord şi Veranda.”, se arată în comunicatul Prodplast Imobiliare emis către Sibex.

Acordul se referă la o colaborare în termeni de acţionariat şi nu include alte planuri ale proiectului, se mai precizează în comunicat.

Intrarea în vigoare a acordului se va face după dobândirea de către REA a calităţii de acţionar în cadrul Societăţii precum şi după renunţarea la judecată cu privire a litigiile în care este parte societatea.

Sus