Oferte locuri de munca top

In primavara se lanseaza licitatiile pentru lucrarile de apa/canalizare din judetul Vaslui

Licitatiile pentru atribuirea contractelor de reabilitare si extindere a retelelor de apa si canalizare din Vaslui, Barlad, Husi si Negresti vor fi lansate in aceasta primavera, anunta Agerpres.
Contractele fac parte din proiectul „Reabilitarea sistemului de alimentare cu apa, a sistemului de canalizare si a statiilor de epurare in aglomerarile Vaslui, Barlad, Husi, Negresti din judetul Vaslui”.
Astfel, in municipiul Vaslui retele de apa vor fi extinse cu 54,63 km si reabilitare pe o lungime de 11,594 km. Cele de canalizare vor fi extinse cu 56,37 km si reabilitate pe 9,93 km.
In Barlad retele de apa vor fi extinse cu 36,295 km si reabilitate pe o lungime de 8,821 km. Retelele de canalizare se vor extinde cu 29,287 km si se vor reabilita pe o lungime de 10,536 km.
In municipiul Husi retelele de apa vor fi extinse cu 15 km si reabilitate pe o lungime de 6,6 km. In ce priveste retelele de canalizare acestea vor fi extinse cu12,156 km si reabilitare pe o lungime de 1,20 km.
In Negresti se vor executa doar lucrari de extindere a retelei de canalizare, cu 17,073 km.
Proiectul prevede de asemenea reabilitarea statiilor de tratare si epurare din Vaslui, Barlad si Husi, constructia unei statii de tratare si a uneia de epurare la Negresti si realizarea de surse, aductiuni si refulari, statii de pompare si rezervoare de apa potabila in Vaslui si Barlad.
Aquavas Vaslui deruleaza acest proiect cu sprijinul financiar al Uniunii Europene prin Fondul de Coeziune, in cadrul Programului Operational Sectorial Mediu 2007-2013. Valoarea totala a investitiei este de 468 milioane lei fara TVA. Din aceasta suma 367,36 milioane lei fara TVA reprezinta finantare nerambursabila.
Trei licitatii deschise au fost lansate pana la ora actuala in cadrul proiectului din care doar una a fost atribuita.
Contractul de asistenta tehnica pentru managementul proiectului, proiectare si supervizare a lucrarilor a fost castigat de compania CTranstech Global Engineer. Contractul a fost semnat in octombrie 2013, valoarea ofertei castigatoare fiind de 17,45 milioane lei.
In iulie a fost lansata licitatia pentru atribuirea contractului de reabilitare a statiilor de tratare Vaslui, Barlad si Husi si cea pentru reabilitarea statiilor de epurare Vaslui, Barlad si Husi.
Potrivit graficului toate lucrarile din cadrul proiectului vor fi incheiate pana la finele anului 2015.

Sus