Oferte locuri de munca top

IMSAPROIECT, listata la tranzactionare pe ATS

Actiunile IMSAPROIECT, furnizor de materiale izolatoare pentru linii electrice, intra de astazi la tranzactionare pe sistemul alternativ (ATS) al Bursei de Valori Bucuresti (BVB). Actiunile vor fi tranzactionate la Categoria I-ATS, IMSAPROIECT fiind a doua companie admisa la tranzactionare in cadrul acestei categorii.
Ludwik Sobolewski, directorul general al BVB, precizeaza: „Este o provocare sa avem pe ATS o companie a carei activitate este asa de mult conectata cu sectorul energetic, avand in vedere dinamica acestuia. Este un drum pe care o companie sustenabila poate merge pentru a se deschide catre o gama mai larga de investitori, pentru a isi imbunatati calitatea informatiei necesare procesului decizitional si a isi creste vizibilatea fata de competitori. ATS este un incubator pentru acele companii care doresc sa creasca si sa promoveze pe piata reglementata.”
Totodata, IMSAPROIECT este a cincea companie admisa la tranzactionare pe sistemul alternativ de tranzactionare administrat de BVB, unde mai sunt listate Transilvania Leasing IFN Brasov, Fides Capital Bucuresti (ex Pro-Vorbas), SIF Imobiliare (inregistrata in Nicosia, Cipru) si Premia Finanziaria SPA (inregistrata in Catania, Italia).

IMSAPROIECT livreaza lanturi complete de izolatoare pentru linii electrice aeriene, izolatoare suport de sticla, portelan si composite, cat si armaturi pentru lanturi de linii electrice aeriene si statii. Compania livreaza la cheie instalatii fotovoltaice si sisteme de incalzire electrica in pardosela si protectie la inghet.
Compania are un capital social de 1.716.000 lei, impartit in 1.716.000 de actiuni cu o valoare nominal de 1 leu. Santo Petru, presedintele Consiliului de Administratie, detine peste 36% din actiuni, in nume propriu.
Compania a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 9,139 milioane lei, in crestere de la 8,811 milioane lei in anul 2012. Compania a obtinut in 2013 un profit net de 118.000 de lei, fata de o pierdere de 16.000 de lei in 2012.
Pentru acest an, IMSAPROIECT estimeaza o cifra de afaceri de 8,145 milioane lei, iar in urmatorii patru ani cifra de afaceri ar urma sa ajunga la 13,177 milioane lei.

Sus