Oferte locuri de munca top

Impact Developer se împrumută pentru dezvoltarea Greenfield Plaza

untitled

Greenfield

Impact Developer & Contractor intenţionează să se împrumute prin lansarea unei emisiuni de obligaţiuni corporative, negarantate, în valoare totală de 135 milioane lei. Fondurile atrase prin vânzarea obligațiunilor vor fi folosite pentru finanţarea unui centru SPA şi a unui nou proiect rezidenţial.

Centrul urban Greenfield Plaza va fi dezvoltat pe o suprafaţă totală de 10.400 mp. Acesta va cuprinde un SPA cu piscină, supermarket, zonă servicii, sediu administrativ.
De asemenea, tot prin această emisiune urmează să fie finanţată faza I a proiectului Barbu Văcărescu. În toamna anului trecut Impact a anunţat că va construi un proiect de 1.000 de apartamente pe un teren din strada Barbu Văcărescu.
Totodată, în acest an Impact şi-a propus să livreze 1.000 de unităţi locative noi în cadrul proiectul rezidenţial Greenfield din Băneasa.

Propunerea de emitere a noilor obligaţiuni va fi supusă votului adunării acţionarilor în data de 2 iunie 2015.
În vara anului trecut Impact Developer & Contractor a reuşit să vândă o emisiune de acţiuni în valoare de 80 milioane lei în scopul majorării capitalului social. Fondurile sunt utilizate pentru finanţarea proiectelor dezvoltatorului imobiliar.
La finele anului trecut omul de afaceri Gheorghe Iaciu era cel mai important acţionar al companiei Impact, cu un procent deținut 49% din capitalul social.

Sus