Oferte locuri de munca top

Imobiliare.ro, crestere cu 35% a cifrei de afaceri

148.JPG Portalul Imobiliare.ro a anuntat o crestere a cifrei de afaceri cu 35% in 2013 fata de anul precedent. Valoarea inregistrata a fost 1,55 milioane de euro.
Tendinta ascendenta a fost sustinuta de principalele segmente de vanzari. Cel mai mare avans al veniturilor a avut loc pe segmentul anunturilor de la particulari (+58%), acesta fiind urmat de serviciile catre dezvoltatori imobiliari (+40%) si de cele catre agentii (+35%). De asemenea, Imobiliare.ro si-a consolidat activitatea de vanzari catre banci, prin sectiunea de licitatii si executari silite si a intrat pe segmentul comercial.
Cu privire la anul care tocmai a debutat Adrian Erimescu, directorul general al portalului imobiliare.ro, precizeaza: „Pentru 2014, gandim in rezultate. Avem ca target o crestere similara, de 35% a cifrei de afaceri; urmarim, cu alte cuvinte, depasirea pragului de doua milioane de euro. Ne propunem sa atingem acest obiectiv prin consolidarea relatiei cu agentiile, prin cresterea eficientei portalului, printr-o mai mare apropiere de consumatorul final, precum si prin suplimentarea bugetului de promovare care sa ne permita sa aducem mai multe rezultate clientilor nostri. In ceea ce priveste traficul site-ului imobiliare.ro, ne-am propus sa ne apropiem cat mai mult de pragul de un milion de vizitatori unici pe luna.”
Din strategia de expansiune a portalului face parte si concentrarea activitatii companiei pe o nisa mai putin exploatata in mediul imobiliar online. Pe aceasta linie se inscrie lansarea primul portal destinat exclusiv segmentului comercial. Noua platforma reuneste in prezent peste 15.000 de anunturi de spatii de birouri si retail, de hale logistice si industriale, terenuri, precum si alte proprietati cu potential investitional. De asemenea, segmentul proprietatilor aflate in executare silita reprezinta una din directiile importante de crestere pentru acest an.

Sus