Oferte locuri de munca top

Iasi: Trei ambulatorii vor fi reabilitate pana la finele lui 2015

Consiliul Judetean Iasi va finaliza anul viitor lucrarile la trei ambulatorii se specialitate din orasul Iasi pentru care autoritatile au castigat finantare europeana.
Cristian Adominitei, presedintele CJ Iasi, a declarat: „Lucrarile la toate cele trei ambulatorii se vor finaliza pana la mijlocul anului viitor. La acestea se adauga cele care sunt realizate din fondurile Consiliului Judetean, ma refer in special la cele de la Spitalul de Neurochirurgie si cele de la Spitalul „Sf. Maria”. Astfel, locuitorii din judetul nostru si nu numai ei vor beneficia de servicii medicale de cea mai inalta calitate.”
*Ambulatoriul de Specialitate Obstetrica si Ginecologie „Cuza Voda” Iasi
Lucrarile de reabilitare a Ambulatoriul de Specialitate Obstetrica si Ginecologie „Cuza Voda” Iasi se afla intr-un stadiu fizic de 40%. Investitia se ridica la suma de 8,86 milioane lei, din care contributia UE este de 6 milioane lei. Lucrarile sunt realizate de compania Conest iar termenul de finalizate este mai 2015.
Se vor executa lucrari de reabilitare si modernizare a cladirii Ambulatoriului. Etajul 2 va fi utilizat integral, fiind transformat in spatii utile functionarii ambulatoriului. Construtorul va trebui sa mentina arhitectura autectica a cladirii. Totodata spatii vor fi dotate cu echipamente si aparatura medicala specifica.
*Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Iasi
Stadiul fizic al lucrarilor executate la Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Iasi este de 20%.
Lucrarile la ambulatoriul se ridica la valoarea de 9,75 milioane lei, din care contributia UE este de 7,65 milioane lei. Executantul proiectului este compania Moldoconstruct-Iasi, iar lucrarile vor fi finalizate pana in februarie 2015.
Proiectul prevede reabilitarea si modernizarea cladirii Ambulatoriului de Specialitate, reamenajarea spatiilor existente (demisol, parter, etaj 1 si 2) si crearea de spatii cu functiuni noi. De asemenea vor fi achizitionate dotari pentru imbunatatirea infrastructurii medicale din cadrul Ambulatoriului.
* Ambulatoriul Integrat al Spitalului Clinic de Urgenta „Prof.Dr. Nicolae Oblu” Iasi
Proiectul de reabilitare a Ambulatoriul Integrat al Spitalului Clinic de Urgenta „Prof.Dr. Nicolae Oblu” Iasi se afla in stadiul cel mai avansat. Au fost deja realizate 50% dintre lucrari.
Valoarea totala a proiectului este de 6,2 milioane lei, din care contributia Uniunii Europene este de 4,85 milioane lei.
Lucrarile sunt executate de compania Engeko, iar termenul de finalizare este noiembrie 2014.
Pana in prezent au fost realizate lucrari de reabilitare si modernizare a cladirii ambulatoriului incepand cu etajul 1 (realizat in proportie de 90%). Se continua lucrarile la parter (finalizare tencuieli pereti si tavane, placaje faianta, pardoseli gresie, glet de ipsos pereti si tavane, zugraveli si vopsitorii, finalizare trasee instalatie electrica ucrenti tari si curenti slabi).

Sus