Oferte locuri de munca top

Iasi: Stadiul lucrarilor la pasajul Nicolina

1914.JPG Lucrarile la pasajul Nicolina din Iasi continua, in prezent se monteaza armaturile pentru bretelele de legatura cu bulevardul Nicolae Iorga si pentru zona de coborare spre Podu Ros. Dupa turnarea betonului pe aceste sectoare va urma, pana la finalul lunii, asfaltarea completa a sensului de mers dinspre zona Cug.
Din luna iulie sunt programate lucrari pentru montarea si consolidarea liniilor de tramvai pe mijlocul pasajului, lucrarile la pasaj fiind finalizate in proportie de 60%, se arata in comunicatul Primariei Iasi.
„Au inceput lucrarile pregatitoare pentru hidroizolatie la pasajul Nicolina, iar in functie de starea vremii vor incepe lucrarile de izolare, dupa care se va muta circulatia. Prognozam ca in maximum doua saptamani, in functie de starea vremii, sa mutam circulatia pe partea consolidata a podului si sa ne apucam de lucrari pe zona pe care va fi reconstruita linia de tramvai”, a precizat viceprimarul Mihai Chirica.
La soseaua Nicolina se fac de asemenea lucrari de finalizare. In aceasta saptamana se toarna betonul pentru structura liniilor in zona Belvedere. Pe de alta parte, pe zona din Podu Ros, sunt in desfasurare lucrarile de pavelare a trotuarelor de pe sensul dinspre rond spre pasaj, sensul invers fiind finalizat saptamana trecuta.

Sus