Oferte locuri de munca top

Iasi: plan de reabilitare stradala 2014-2020

Un numar de peste 30 de strazi din Iasi vor fi reabilitate din fonduri europene in perioada 2014-2020, potrivit reprezentantilor Primariei Iasi.
„In Pacurari, pe str. Petre Culianu, vom demara saptamana viitoare lucrarile pentru modernizarea traversarii drumului european, operatiune care nu va dura mai mult de doua luni de zile. Estimam, asadar, luna august ca termen de finalizare”, a declarat Mihai Chirica, viceprimarul orasului.
In cartierul Crucea Rosie vor fi modernizate str. Calugareni, str. Olteniei, str. Bucovinei, str. Transilvaniei si str. Cazarmilor. In zona Centru sunt vizate str. Iancu Bacalu, str. Petru Movila, str. Sfantul Andrei, str. Trei Ierarhi si str. Tanasescu.
De asemenea, in planul de modernizare sunt incluse strazile din zona Bucium, respectiv Fundac Socola, Fundac Paun, Fundac Bucium, strada Plopii fara Sot, Dealul Buciumului, Schitu Tarata, str. Visani, unde se va efectua si o supralargire a carosabilului.
In cartierul Pacuret vor fi reabilitate 4 strazi si 8 strazi in zona Mircea cel Batran.
Exista deja proiecte elaborate pentru 6 strazi in zona Copou si Bularga care vor intra in exercitiul bugetar 2014-2020, se arata in comunicatul primariei.

Sus