Oferte locuri de munca top

Iasi : lucrarile pe Primaverii si Metalurgiei finalizate in doua saptamani

Lucrarile la sinele de tramvai pe Bulevardul Primaverii si asfaltarea pe bulevardul Metalurgiei vor fi gata in aproximativ doua saptamani.
Proiectul de inlocuire a sinelor de tramvai si de refacere a infrastructurii rutiere in zona Nicolae Iorga – Doi Baieti este in plina desfasurare. In prezent pe tronsonul Calea Chisinaului – Dalkia se lucreaza intens la montarea schimbatorilor de cale, iar peste doua saptamani va fi demarat un nou front de lucru, constand in montarea liniilor de tramvai pe Calea Chisinaului, informeaza Primaria Iasi.
Proiectul „Modernizarea retelei de linii de tramvai in polul de crestere” are o valoare de aproximativ 90 de milioane de lei iar termenul de finalizare este stabilit pentru iulie 2015. Lucrarile includ modernizarea si inlocuirea liniilor de tramvai pe b-dul Nicolae Iorga – B-dul Primaverii– Calea Chisinaului – B-dul Metalurgiei – Strada Vasile Lupu.
In urma implementarii proiectului viteza de circulatie va creste de la 25 km/h la 35 km/h, vor fi construite zece peroane noi si vor fi montate zece copertine.

Sus