Oferte locuri de munca top

Iasi: Contract semnat pentru instalatia de desulfurare

Contractul pentru realizarea unui noi instalatii de desulfurare in cadrul CET II Iasi a fost incheiat intre autoritatile iesene si firmele castigatoare ale contractului de executie, Elsaco Electronic SRL si TMUCB SA.
Acestea urmeaza sa monteze o instalatie pentru reducerea emisiilor de dioxid de sulf intr-o perioada de maxim 20 de luni. Instalatia de desulfurare va aigura conformitatea la normele europene de mediu, acest lucru fiind absolut necesar, pe de o parte – pentru obtinerea de catre centrala ieseana a permisului de functionare si, pe de alta parte – pentru reducerea costurilor de productie a centralei.
Contractul de lucrari este parte importanta a proiectului cu fonduri europene derulat pentru reabilitarea sistemului de termoficare din munipiu. Acesta are in vedere reducerea emisiilor din atmosfera pentru cresterea eficientei energetice in alimentarea cu caldura. Valoarea intregului proiect este de 119 milioane lei si cuprinde mai multe obiective. Contractul pentru o noua instalatie este cel mai important din punct de vedere valoric, reprezentand 39% din totalul proiectului.

Sus