Oferte locuri de munca top

Hynek Bartik este noul Group PR & Marketing Manager al PointPark Properties

1848.jpg PointPark Properties (P3), investitor specializat, administrator de active si dezvoltator de spatii pentru depozitare, l-a numit pe Hynek Bartík in functia de Group PR & Marketing Manager al companiei.
Hynek se alatura P3 dupa opt ani petrecuti in cadrul companiei Philips, unde a lucrat in departamente precum sales management, business development si marketing industrial, cea mai recenta pozitie a acestuia fiind Marketing Manager pentru Europa Centrala la Philips Outdoor Lighting, segmentul de business cu cea mai semnificativa si rapida crestere la nivelul intregului grup. Hynek Bartík are un master in Economie si Management la Universitatea Tehnica din Praga, Facultatea de Inginergie Electrica.

Ian Worboys, CEO-ul P3 a declarat: „Cand TPG Capital si Ivanhoe Cambridge au achizitionat P3 la sfarsitul anului trecut, compania a intrat intr-o perioada accelerata de schimbare si de crestere, care necesita noi strategii de comunicare. Hynek are o vasta experienta in marketing industrial transfrontalier sidetine abilitati comerciale puternice, care se adapteaza foarte bine la nevoile de comunicare ale P3. Asteptam cu nerabdare sa colaboram cu el”.
PointPark Properties (P3) investitor specializat, administrator de active si dezvoltator de spatii pentru depozitare, are sediul central in Praga si este activa in Europa. Portofoliul P3 cuprinde 54 de depozite si terenuri care permit dezvoltarea a peste 662,500 mp de spatii pentru depozitare in Europa.
Misiunea P3 este sa ofere chiriasilor o experienta de prima clasa la preturi competitive. P3 dezvolta proiecte durabile si ecologice, pe care le livreaza la termen si la cele mai inalte standarde internationale.

Sus