Oferte locuri de munca top

Hunedoara: imprumut BERD pentru reteaua de apa

1908.jpg Un imprumut de 30 de milioane de lei pentru lucrari la reteaua de apa si canalizare din Hunedoara a fost acordat de Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare.
Imprumutul va contribui la proiectul de 600 de milioane de lei prin care compania Apa Prod vrea sa refaca infrastructura de apa in sase orase cu fonduri europene de coeziune, beneficiari fiind mai mult de 180.000 de consumatori.
„Suntem incantati ca finantarea BERD va ajuta aproape 200.000 de oameni din Hunedoara, aducandu-le apa mai curata si sisteme de ape uzate mai bune inlaturand astfel afectiunile asociate cu apa de proasta calitate. Finantarea noastra va ajuta la reducerea pierderilor de apa si va face compania de apa mai eficienta.”, a declarat Jean-Patrick Marquet, Director BERD pentru Infrastructura urbana si de mediu.
Banca a investit pana acum 2 miliarde de euro in infrastructura de apa din Romania, fiind cel mai mare investitor institutional din tara. Pana acum BERD a acordat credite de 6 miliarde de euro pentru 360 de proiecte din toate domeniile in tara noastra.

Sus