Oferte locuri de munca top

Guvernul a aprobat constructia a doua pasaje supraterane la Oradea

Guvernul Romaniei a aprobat, la mijlocul lunii decembrie, indicatorii tehnico-economici in vederea realizarii celor doua pasaje supraterane de pe soseaua de centura a municipiului Oradea, din zona strazilor Ciheiului si Nojoridului.
Finantarea celor doua obiective de investitii se va realiza din bugetul de stat, prin bugetul Secretariatului General al Guvernului pentru Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine, prin programele din Fondul European de Dezvoltare Regionala.
Valoarea totala a investitiei (inclusiv TVA) este de 35,51 milioane lei pentru pasajul din zona strazii Ciheiului, respectiv de 30,06 milioane lei pentru pasajul din zona strazii Nojoridului.
Durata de realizare a celor doua pasaje este de 24 de luni. Primaria Oradea a primit, in primavara acestui an, acordul oficial al Comisiei Europene pentru constructia celor doua pasaje supraterane peste drumul de centura al municipiului, cele doua proiecte aflandu-se in lista proiectelor de rezerva aprobate pentru Programul Operational Sectorial Transport 2007-2013. Reprezentantii primariei au depus la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale documentatiile tehnice pentru aceste proiecte, CNADNR realizand procedurile de licitatie pentru realizarea celor doua pasaje.

Sus