Oferte locuri de munca top

GTC Romania, interesata sa dezvolte noi proiecte

1756.jpg Dezvoltatorul imobiliar GTC Romania, are in plan demararea unoi noi proiecte in Romania, segmentul spatiilor de birouri prezentand cele mai atractive oportunitati din acest punct de vedere.
Danny Bercovich, CEO GTC Romania, a precizat:
„Piata imobiliara din Romania trece printr-o etapa pozitiva, existand numeroase posibilitati de investitii. Terenurile au ajuns la un cost mai bun iar cererea din partea companiilor pentru spatii de birouri moderne sau pentru spatii comerciale a revenit la niveluri atractive. Analizam diferite oportunitati de dezvoltare a activitatii GTC Romania, fiind interesati de demararea unor noi proiecte sau chiar de achizitia altora care se afla in faze incipiente de dezvoltare.”
Danny Bercovich, a fost numit la conducerea GTC Romania la inceputul acestui an, dupa ce a coordonat anterior activitatea companiei in Bulgaria, tara unde Globe Trade Center detine patru centre comerciale.
„Compania a trecut prin mai multe schimbari in ultimele noua luni. Avem un nou actionar majoritar, Lone Star, care intentioneaza sa utilizeze GTC si experienta sa ca o platforma pentru noi investitii in Europa Centrala si de Est, Romania prezentand oportunitati masive la nivel regional.”, a mai declarat Danny Bercovich.
GTC Romania este unul din cei mai vechi dezvoltatori imobiliari de pe plan local, cu investitii totale de peste 400 milioane de euro. Compania detine proiectul de birouri City Gate, cu o suprafata inchiriabila de 45.000 de metri patrati, al carui grad de ocupare este de 93%, majoritatea contractelor fiind prelungite recent pana in 2018 – 2020.
GTC Romania mai detine trei centre comerciale, sub marca Galleria, in Arad, Buzau si Piatra Neamt, al caror grad de inchiriere este de 90%. „Nu toate centrele comerciale inregistreaza rezultatele celor din Bucuresti sau ale marilor poli economici din tara si acest fapt este normal.”, a mai afirmat CEO-ul GTC Romania.
Compania mai detine si doua ansambluri rezidentiale, FeliCity si Rose Garden, ambele in Bucuresti.

Sus