Oferte locuri de munca top

GTC a amenajat parcul de distracţii din Galleria Arad

Galleria_AradDezvoltatorul imobiliar GTC România deschide Parcul de Distracții din Galleria Arad în urma unei investiţii de un milion de euro.

Parcul se va întinde pe o suprafață de 1.500 de mp, la etajul 2 al Galleria Arad, şi va fi operată de către Britta, compania care gestionează și zona similară din centrul comercial AFI Palace Cotroceni din București.

Danny Bercovich, CEO GTC România, a declarat: „Un centru comercial bun trebuie să aibă o ancoră puternică de food și un mix bun de magazine de fashion și din alte categorii dar trebuie să reprezinte și o destinație pentru divertisment și un loc unde membrii comunității se întâlnesc. RoboLand vine astfel ca o completare firească a Galleria Arad, întregind gama de activități pe care le organizăm în centrele noastre comerciale.”

Parcul de distracţii cuprinde o zonă de jocuri video, spinning cars, trambuline, bumper cars și minibowling, urmând ca în curând să se deschidă și o arenă Laser Tag și un tobogan pe două etaje.

Galleria Arad are o suprafață închiriabilă de 32.500 de mp, cele mai importante ancore comerciale ale proiectului fiind Hipermarketul Cora.

GTC România a realizat până la momentul de faţă investiții totale de peste 400 milioane de euro. Compania deține proiectul de birouri City Gate, cu o suprafață închiriabilă de 45.000 de mp, al cărui grad de ocupare este de 93%. GTC România mai deține trei centre comerciale, sub marca Galleria, în Arad, Buzau și Piatra Neamț, al căror grad de închiriere este de 87%. De asemenea GTC a dezvoltat ansamblurile rezidenţiale FeliCity și Rose Garden.

Sus