Oferte locuri de munca top

Green Court Bucharest: Cladirea A va fi gata pana la finele anului

1419.JPG Prima faza a proiectului Green Court Bucharest, dezvoltat de catre Skanska, este finalizata in proportie de 80%.
Dupa aproximativ un an de la inceperea constructiei, structura si fatada cladirii A sunt deja terminate.
Dezvoltarea proiectului evolueaza intr-un ritm rapid, astfel incat prima faza va fi finalizata, conform planului, in trimestrul 4 2014.
Marcin Lapinski, Presedintele Skanska Property Romania, a declarat:
„Observ cu bucurie ca Green Court Bucharest se dezvolta tot mai mult pe zi ce trece si sunt nerabdator sa finalizam. Proiectul are toate premizele pentru a avea succes, iar feedback-ul pe care il avem pana acum din piata este unul foarte bun.”
Aproape 350 de angajati lucreaza pentru prima faza a proiectului Green Court Bucharest si, pana in momentul de fata, au fost folositi 25.000 mc de beton, aproximativ 11.000 mp de sticla pentru fatada si 3.200 tone de otel beton.
Odata finalizata, cladirea A va oferi un spatiu total inchiriabil de 19.500 mp
din totalul de 52.000 mp ai intregului proiect. Fiecare cladire a proiectului va avea 12 niveluri supraterane si trei subterane. Urmand standardul celorlalte cladiri dezvoltate de Skanska, ansamblul de birouri va fi certificat LEED Gold.
Green Court Bucharest inglobeaza numeroase solutii ecologice, care vor minimiza impactul cladirii asupra mediului inconjurator si vor reduce costurile operationale. Tehnologiile moderne, printre care fatada eficienta din punct de vedere energetic si sistemul de iluminat echipat cu senzori de miscare si de intensitate, vor garanta un mediu de lucru confortabil. De asemenea, vor fi disponibile locuri speciale de parcare pentru biciclete, o curte interioara cu Wi-Fi gratuit si statii de incarcare pentru masinile electrice.

Sus