Oferte locuri de munca top

Granturi SEE pentru investitii in infrastructura Sibiului

Primaria Sibiu doreste sa obtina granturi SEE pentru implementarea unui proiect pilot pentru municipiul Sibiu in domeniul „Transporturi”, dar si pentru elaborarea de strategii locale si planuri de actiune pentru adaptarea la schimbarile climatice.
Bugetul estimat al proiectului pentru Municipiului Sibiu este de 840.600 de euro, valoarea intregului proiect depasind 5,3 milioane de euro.
Municipalitatea Sibiu este partener in cadrul unui Acord semnat intre Municipiul Sibiu, Agentia pentru Protectia Mediului Sibiu, Universitatea Lucian Blaga Sibiu – Facultatea de Inginerie, Municipiul Targu Mures, Municipiul Brasov, Administratia Nationala de Meteorologie Bucuresti si Asociatia Norvegiana a Autoritatilor Locale si Regionale KS Norvegia.
Obiectul acestui Acord este implementarea proiectului intitulat „Calea verde spre o dezvoltare durabila” din cadrul Programului de adaptare la schimbarile climatice apartinand Mecanismului Financiar SEE 2009-2014 – EAA Grants Islanda, Lichtenstein, Norvegia.
Proiectul din domeniul transporturilor vizeaza instalarea de tubulatura subterana pentru retelele electrice si de telecomunicatii in lungime totala de peste 10.000 de metri pe bulevardul Victoriei (1.606 m), bulevardul Vasile Milea (1.756 m), bulevardul Corneliu Coposu (1.044 m), Soseaua Alba Iulia (2.586 m) si Calea Dumbravii (3.027 m).
Toate cheltuielile eligibile ale proiectului vor fi acoperite de Grantul SEE.
In prezent, acest proiect asteapta semnarea contractului de finantare de catre Ministerul Mediului.

Sus