Oferte locuri de munca top

Gran Via Real Estate investește într-o nouă fază a proiectului Gran Via Marina de la Constanța: 26 de milioane Euro

Gran Via Real Estate, dezvoltatorul de origine spaniolă, continuă investițiile pe piața imobiliară românească prin extinderea proiectului său de la Constanța – Gran Via Marina, cu două noi blocuri cu 190 de apartamente, investiția pentru această a doua fază fiind de 26 de milioane de Euro.

Traversăm o perioadă dificilă, în care ne confruntăm pe de o parte cu o creștere explozivă a costurilor materialelor de construcții, energiei și forței de muncă calificate, pe de altă parte cu o serie de incertitudini având în vedere conflictul de la granița cu Ucraina. Cu toate acestea, nu oprim investițiile și continuăm extinderea proiectului de la Constanța. Considerăm că proprietațile imobiliare rămân o bună protecție împotriva inflației”, explică Antoanela Comșa, Președinte Gran Via Real Estate.

Gran Via pune pe piață un concept cu numeroase apartamente și diverse tipuri de compartimentări: studiouri, apartamente cu două și trei camere, duplexuri cu trei și patru camere situate la parter sau la ultimele etaje. Prețurile pleacă de la 86.000 EUR + TVA, preț pentru pachet conținând apartament și loc de parcare inclus. Faza a doua va fi livrată în 2023.

În faza a doua a proiectului Gran Via Marina propunem un concept integrat de locuire, cu apartamente moderne, spații verzi și teren de sport, într-o zonă în dezvoltare a Constanței, pe bulevardul Aurel Vlaicu, lângă mall-ul Vivo!”, explică Andra Paraschivescu, Director of Sales & Marketing, Gran Via Real Estate.

Gran Via Marina reprezintă un proiect amplu rezidențial, ce urmează să fie dezvoltat în mai multe faze. Prima fază a fost livrată anul trecut, fiind vorba de un total de 192 de apartamente și o piscină dedicată rezidenților.La final, proiectul va avea opt blocuri cu un numar de aproximativ 1.000 de apartamente, precum și numeroase alte facilități conexe – spații verzi, alei pietonale, loc de joacă pentru copii, piscină și un teren de sport.

Mai multe informații despre proiect:  www.granviamarina.ro

 

DESPRE GRAN VIA:  Gran Via are un istoric de peste 15 ani pe piața românească, specializându-se în reconversia unor foste loturi industriale în proiecte rezidențiale. Dezvoltatorul a finalizat în București peste 2.000 de apartamente în proiecte precum Gran Via Park, Timișoara 58 (ambele în sectorul 6 al Capitalei) și Aviației Apartments, în sectorul 1. În Constanța, dezvoltatorul a finalizat în 2021 prima fază a Gran Via Marina, lângă mall-ul Vivo!, la 10 minute de stațiunea Mamaia și are în construcție faza a doua a acestui proiect. Contact PR: Bianca DOBRESCU, bianca@verbio.ro

Sus