Oferte locuri de munca top

Georgia: BERD finanteaza reteaua de statii GPL

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare a acordat un credit de 65 de milioane de dolari unei importante companii din Georgia pentru extinderea cu 38 de unitati a statiilor de alimentare cu gaz.
Proiectul va imbunatati de asemenea infrastructura statiilor existente oferind si alte tipuri de combustibil cu utilizarea unor tehnologii eficiente energetic. Astfel statiile Wissol vor functiona la standarde de mediu superioare.
„Ne bucuram sa sustinem acest nou proiect si pe vechiul nostru partener Wissol in evolutia pietei de vanzare de carburant. Proiectul va asigura pentru consumatorii georgieni alternative economice si eco-friendly la alimentarea cu petrol.”, a declarat Bruno Balvanera, Director BERD pentru Caucaz, Moldova si Belarus.
Oficialii companiei georgiene au declarat ca acesta este un eveniment important nu doar pentru companie ci si pentru economia tarii in ansamblu. Potrivit acestora, proiectul va crea mai multe locuri de munca si va aduce consumatorilor individuali combustibil care va imbunatati eficienta energetica.
BERD a investit pana acum aproximativ 2 miliarde de dolari in economia Georgiei in 169 de proiecte. Prioritatea bancii este sa sustina proiecte pentru dezvoltarea durabila a sectorului privat, informeaza un comunicat al bancii.

Sus