Oferte locuri de munca top

Geberit BIM – informații inteligente pentru proiectare digitală

Geberit BIM constă din modele 3D parametrice care conțin meta-informații specifice articolului Geberit căutat, care va fi inclus în proiectul dvs. Acest lucru facilitează proiectarea cu produsele Geberit din software-ul de proiectare Autodesk® Revit® de la etapele incipiente ale proiectării până la întreținerea și mentenanța clădirilor.

Geberit BIM plug-in combină toate instrumentele Geberit BIM într-o aplicație centrală. În plus față de o interfață de utilizator nou concepută, Geberit BIM plug-in oferă și multe funcții noi și utile care simplifică semnificativ procesul de proiectare:

 • Catalog: acces la ultimele versiuni de obiecte BIM
 • Căutarea produselor utilizând numărul articolului Geberit
 • Link direct către catalogul online Geberit
 • Asistă la:
  • Numerotarea țevilor pentru prefabricare
  • Comanda de segmentare a lungimii pentru segmentarea conductelor
  • Atribuirea numerelor articolelor la conductele sistemului

Geberit BIM oferă un nivel foarte ridicat al informațiilor, cu mai puțină geometrie asociată obiectelor, pentru a lucra ușor cu fișiere de mici dimensiuni (<2MB).

Catalogul Geberit BIM plug-in extinde soluția BIM existentă Geberit, facilitând importul direct al familiilor Autodesk® Revit® specifice țării și limbilor selectate, direct în proiectul actual Autodesk® Revit®.

Conexiunea directă la baza de date Geberit asigură că sunt disponibile doar familiile BIM Autodesk® Revit® actualizate și localizate, ceea ce reprezintă un avantaj imens față de metoda convențională de descărcări manuale de pe portaluri sau site-uri web.

Plug-in-ul oferă utilizatorului acces la gama de produse Geberit, pe baza setărilor regionale definite anterior. Structura de date afișată în plug-in corespunde cu cea din catalogul online Geberit. Faceți clic pentru a deschide fiecare nivel al structurii de date și navigați la produsul dorit.

În mod similar cu catalogul de produse online Geberit, produsele sunt clasificate în funcție de următoarele sisteme de produse:

 • Produse pentru băi
 • Sisteme de instalare și de spălare
 • Sisteme de alimentare
 • Sisteme de drenare a clădirilor

Pentru a descărca Geberit BIM trebuie să intrați pe următorul link https://www.geberit.ro/servicii/bim/  și apoi să vă înregistrați datele de contact, pentru a primi actualizări ale plug-inului în timp real. De asemenea la înregistrare veți primi un email cu link-ul de descărcare al plug-inului actual, pentru a-l putea folosi imediat.

Tutorialele de folosire a plug-inului și cele mai frecvente întrebări și răspunsuri, precum și un email de suport sunt tot pe această pagină de website, pentru a vă asista în utilizarea Geberit BIM.

Descărcarea plug-inului este gratuită și este compatibilă cu versiunile Autodesk® Revit® 2019, 2020, 2021.

 

 

 

 

 

Sus