Oferte locuri de munca top

Garsoniere de la 10.000 Euro in Capitala

11.JPG Preturile locuintelor din Capitala variaza intre sub 10.000 de euro pentru o garsoniera si pana la aproape 1 milion de euro pentru o proprietate de lux de tip penthouse din Capitala, potrivit unei analize realizate de portalul Imobiliare.ro.
Cele mai ieftine proprietati raman locuintele vechi, confort 2 si 3, din zonele periferice ale marilor orase, in timp ce unitatile locative nou-construite din zonele exclusiviste au preturi de ordinul sutelor de mii de euro.
In Capitala, cea mai ieftina garsoniera este situata intr-un bloc de nefamilisti din cartierul Militari, in apropiere de statia de metrou Lujerului, si poate fi achizitionata cu 10.500 de euro. Locuinta se incadreaza in categoria confort 2, are o suprafata utila de 20 de metri patrati si a fost construita in anul 1984.
La polul opus, cea mai scumpa unitate locativa monocamerala este situata in zona Herastrau si are un pret cerut de 120.000 de euro. Aceasta dispune de o suprafata utila de 44 de metri patrati, face parte dintr-un bloc cu cinci etaje, construit in anul 2008, si este complet mobilata si utilata.
Pe segmentul unitatilor locative bicamerale, o locuinta confort 2, de 34 de metri patrati, este scoasa la vanzare la un pret de 18.500 de euro. Imobilul este situat la primul etaj al unui bloc vechi cu patru nivele, din zona Giurgiului.
Cel mai scump apartament cu doua camere din Bucuresti este un penthouse din zona Arcul de Triumf, construit in anul 2007. Proprietatea dispune de o suprafata utila de 81 de metri patrati, la care se adauga doua terase (cu un total de 105 metri patrati), si poate fi achizitionata cu 456.000 de euro. Locuinta este complet mobilata si utilata si dispune de sistem de incalzire prin pardoseala.
In zona Rahova, un apartament cu trei camere confort 2 este scos la vanzare la un pret de 23.000 de euro. Locuinta are o suprafata utila de 46 de metri patrati si este situata la etajul doi (din patru) al unui bloc finalizat in anul 1978.
Pe de alta parte, cel mai scump apartament cu trei camere din Capitala este un penthouse de 158 de metri patrati utili, situat in zona Aviatorilor. Locuinta face parte dintr-un bloc cu cinci etaje finalizat in anul 2011 si are un pret cerut de 935.000 de euro.

Sus