Oferte locuri de munca top

Forumul International de Investitii in Infrastructura si Constructii

Asociatia Constructorilor Internationali din China (CHINCA) si serviciile economice din Macao organizeaza a 5-a editie a Forumului International de Investitii in Infrastructura si Constructii (IIICF) in zile de 08 – 09 mai 2014 la Hotelul Venetian Macao, in Macao.
IIICF este un forum international cu tema de investitii si de constructie a infrastructurilor, care a fost fondata in 2010 de catre CHINCA cu aprobarea Ministerului Chinez al Comertului.
Forumul serveste ca o platforma de comunicare, de schimb si de cooperare in care partile se aduna si discuta despre subiecte fierbinti si strategiile de dezvoltare a investitiilor in infrastructura si constructii internationale pentru a promova cooperarea reciproc avantajoasa.
Patru sesiuni ale Forumului au avut loc cu succes la Beijing si, respectiv, Macao. Acesta a fost recunoscut pe scara larga, dupa ce a atras mai mult de 4500 de delegati din aproape 100 de tari si regiuni. Evenimentul a jucat un rol important in impulsionarea investitiilor si constructia industriei de infrastructura la nivel mondial prin promovarea schimburilor si cooperarii intre diferiti jucatori.
A 5-a editie a lllCF este convocata cu tema de conectarea infrastructurii, ce ofera un nou elan pentru cooperare internationala. Participantii provin din ministere, organizatii multinationale, institutii financiare, contractori, companii de inginerie, companii de consultanta si institute de cercetare independente, etc.
Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii (ARACO), contact@araco.org.

Sus