Oferte locuri de munca top

Fondurile PSDRU si POS CCE intra in administrarea Ministerului Fondurilor europene

Incepand cu luna martie Ministerul Fondurilor europene va deveni in Autoritate de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU) si Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice (POS CCE), potrivit unei hotarari a Guvernului Romaniei.
„Guvernul Romaniei a aprobat transferul autoritatilor de management POS DRU si POS CCE la Ministerului Fondurilor Europene. Este simplificata astfel structura institutionala, fapt care reprezinta un pas important pentru reformarea intregului sistem de implementare”, a declarat Eugen Teodorovici, Ministrul Fondurilor Europene.
Astfel, ministerul va prelua personalul, drepturile si obligatiile, litigiile aferente celor doua programe de la Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si de la Ministerul Economiei.
In perioada de programare 2014-2020 Ministerul Fondurilor Europene va fi Autoritate de Management pentru Programul Operational Competitivitate, Programul Operational Capital Uman si Programul Operational Asistenta Tehnica.

Sus